Отслабване

Опита ли всичко, за да отслабнеш, но нищо не помага? Омръзна ли ти да се бориш с проблеми със самочувствието, да се чувстваш в капана на обществените очаквания и да не се чувстваш добре в кожата си?

Обществените и родителските очаквания те карат да изглеждаш по определен начин, но не се чувстваш добре в тялото си? Липсата на самочувствие се отразява на избора на професия, на взаимоотношенията и на цялостното ти щастие. Моята цел е да ти помогна да осъзнаеш, че си уникална и достойна точно такава, каквато си.

Нашата уникална услуга, фокусирана върху енергийното лечение, има за цел да ви помогне да се освободите от тези емоционални и физически блокажи, които пречат на отслабването ти. Фокусираме се върху регулирането на кортизола и стреса, които са основните причини за натрупването на килограми, и върху премахването на емоционални тежести от миналото. Това преживяване е нещо повече от сваляне на килограми – то е свързано с възвръщане на увереността ви и приемане на истинската ви същност.

 

Защо да изберете тази услуга?

  • Премахване на емоционални блокажи: Отстранявам първопричината за напълняването, като премахвам емоционалните блокажи и стреса от миналото, които често водят до наднормено тегло.
  • Цялостен подход: Методите ми надхвърлят физическия аспект, като се насочват както към съзнателното, така и към подсъзнателното ниво, за да осигурят цялостно изцеление.
  • Личен опит: Аз самата съм се борила с теглото и себеприемането, затова разбирам твоето изпитание и се стремя да ти помогна да постигнеш същата свобода, която аз намерих.

Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най-доброто средство за изгаряне на калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да сме силни, когато всичко се обърква. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че утрешният ден е друг и вярвам в чудеса. – Одри Хепбърн

 

 

Свържи се с мен:

infounicalna@gmail.com

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *